Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un motor multifunctional destinat gradinarilor a fost lansat pe piata de producatorul german STIHL

un-motor-multifunctional-destinat-gradinarilor-a-fost-lansat-pe-piata-de-producatorul-german-stihl

Noul utilaj de la STIHL lansat in aceasta primavara in Romania este destinat gradinarilor si are la baza un motor multifunctional de 1,2 CP si 27,2 cm³. Practic, marele avantaj este ca pe un singur motor se pot monta sapte unelte diferite destinate intretinerii gazonului, prelucrarii solului si curatarii suprafetelor.


Motorul MM 56 de la STIHL poate fi folosit  la lucrari de faramitare a pamantului grosier, prin adaptarea unei grape, cu o latime de lucru de 22 cm, iar pentru afanarea solurilor grele poate fi utilizata freza BF-MM. Marginile gazonului vor fi indreptate cu utilajul FC-MM, montat pe motorul multifunctional, iar pentru imbunatatirea cresterii radacinilor de iarba se va cupla aerisitorul pentru gazon RL-MM.

Muschiul si straturile incalcite de la suprafata gazonului pot fi “rezolvate” cu usurinta cu un dispozitiv special, avand o latime de lucru de 50 cm. Iar daca utilizatorii doresc sa foloseasca motorul functional la curatarea aleilor, acestuia i se poate monta o perie maturatoare sau un valt maturator, pentru degajarea de murdarie, nisip, pietricele sau frunze.

Daca parcela care trebuie ingrijita nu se afla chiar langa casa, sistemul multifunctional poate fi deplasat cu usurinta in portbagajul masinii, prin rabatarea cadrului. Aceasta functionalitate ajuta, evident, si la economisirea spatiului de depozitare a utilajului.

STIHL are deja o traditie tehnica in dezvoltarea motoarelor multifunctionale.  Astfel, producatorul german a lansat in urma cu cativa ani sistemele combinate KM 56 si KM 94 pe care se pot monta alte motounelte destinate ingrijirii spatiilor verzi, cum ar fi o motocoasa, o suflanta, un utilaj pentru taiat gardul viu, o freza pentru aerarea solurilor, dar si 2 emondoare pentru copaci.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Toate aceste echipamente se pot gasi pe rafturile celor 360 de magazine ale distribuitorilor autorizati STIHL din toata tara.



Despre compania STIHL.

Cele mai recente date aratau o crestere a business-ului mondial STIHL  de aproape 12%, atingand 2,7 miliarde de euro, la sfarsitul lunii august a anului trecut.  Compania germana intentioneaza sa investeasca 1 miliard de euro in dezvoltare pana in 2019.  STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania mama a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016