Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un nou instrument la dispozitia fermierilor care vor sa acceseze fonduri europene

un-nou-instrument-la-dispozitia-fermierilor-care-vor-sa-acceseze-fonduri-europene

Acestia pot afla mai usor toate datele de care au nevoie, accesand o aplicatie on-line lansata pe site-ul AFIR.


Fermierii care doresc sa obtina finantari din fonduri europene prin intermediul proiectelor depuse la AFIR au la dispozitie, incepand din aceasta saptamana, un nou instrument prin care se pot informa mai temeinic in privinta banilor europeni disponibili, a beneficiarilor care pot primi acesti bani, a proiectelor ce pot fi depuse, conditiilor de eligibilitate etc.
 
Este vorba de o aplicatie on-line lansata pe site-ul oficial AFIR, denumita „Date deschise AFIR”, care poate fi accesata din sectiunea „Rapoarte si Liste” sau de pe prima pagina, la rubrica „Utile”.
 
„Alaturi de alte functionalitati extrem de utile aflate pe site-ul AFIR, cum ar fi modulul de achizitii on-line, baza de date cu preturi de referinta sau depunerea on-line a cererilor de finantare, am lansat si o sectiune unde sunt disponibile informatii privind beneficiarii fondurilor europene obtinute prin PNDR 2020 la nivelul intregii tari, dar si date referitoare la proiectele pentru care s-a acordat finantare. Trebuie sa fac precizarea ca aceste date sunt disponibile atat pentru actuala perioada de programare, 2014 – 2020, cat si pentru perioada anterioara, 2007 – 2013”, a declarat directorul general al AFIR, Adrian Ionut Chesnoiu, cu ocazia lansarii aplicatiei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Prin intermediul aplicatiei, toti cei interesati pot consulta informatii referitoare la numele beneficiarilor PNDR, titlul proiectului, codul proiectului finantat, valoarea publica a proiectului de investitii, valoarea platilor efectuate, localitatea unde se implementeaza proiectul, judetul sau structura teritoriala a AFIR care gestioneaza proiectul.
 
De asemenea, sunt disponibile date privind tipul de beneficiar, codul fiscal, codul APIA, sesiunea sau anul cand a fost depus proiectul, chiar si coordonatele GPS ale localitatii de implementare a proiectului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016