Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un nou regulament european in privinta ajutoarelor de minimis in agricultura

un-nou-regulament-european-in-privinta-ajutoarelor-de-minimis-in-agricultura

Comisia Europeana a adoptat, recent, un regulament care vizeaza ridicarea plafonului si precizarea definitiei ajutoarelor de valoare mica (ajutoare de minimis) care ar putea sa nu fie considerate drept ajutoare de stat.


"Acest nou regulament va permite statelor membre sa dispuna de o marja de manevra mai mare pentru a acorda ajutoare fara a denatura concurenta, mai ales in situatii de urgenta, iar Comisiei ii va permite sa simplifice modul de tratare a ajutoarelor nationale in sectorul agricol", a declarat Comisarul pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos. 
 
Potrivit CE, pana in prezent, in conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1535/2007, ajutoarele care nu depaseau 7.500 euro per beneficiar pe o perioada de trei exercitii fiscale sau un plafon de 0,75% din valoarea productiei agricole stabilite pentru fiecare stat membru, erau considerate ajutoare care nu denatureaza sau nu ameninta sa denatureze concurenta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Noul regulament va intra in vigoare la 1 ianuarie 2014. Conform noilor prevederi, suma pe care o poate primi un beneficiar creste pana la 15.000 EUR pe parcursul a trei exercitii fiscale, iar plafonul pentru fiecare stat membru la 1% din valoarea productiei agricole. In plus, regulamentul contine o definitie mai completa a tipurilor de ajutoare care pot intra in domeniul de aplicare al acestuia.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016