Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziua de Cluj: USAMV îşi hrăneşte peştii piranha cu inimi de bovine


Clujenii pot vizita, începând din această săptămână, cel mai mare acvariu din Transilvania, aflat în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV). Redeschis după mai multe luni în care s-a aflat în renovare, acvariul adăposteşte câteva sute de specii exotice de peşti, printre care şi temuţii piranha – peştii carnivori.
Reamenajarea acvariului universităţii a început în luna iunie a anului trecut şi a costat 20.000 de lei. “Avem 13 acvarii de 250 şi 400 de litri, un acvaterariu pentru broaşte ţestoase şi un acvariu central cu o capacitate de 30.000 de litri. Reamenajarea a început din vară şi nu am terminat-o încă pentru că e nevoie de foarte mulţi bani. Vrem să extindem complexul de acvarii şi dorim să amenajăm şi un spaţiu pentru reptile”, a declarat profesorul Ioan Bud, şeful Departamentului de Acvacultură al USAMV.

Atracţia uriaşului acvariu au rămas peştii piranha. “Avem şase peşti piranha, trei mari şi trei mici. Ne-a mai adus cineva din Lacul Chios doi peşti piranha morţi. Cineva s-a săturat să îi ţină în casă şi i-a aruncat în lac”, spune Bud. Despre aceşti peşti circulă numeroase poveşti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Ziua de Cluj.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016