Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziua Europeană a Parcurilor, sărbătorită ieri şi la ROMSILVA

Tags: romsilva

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva celebreaza în fiecare an, pe 24 mai, Ziua Europeana a Parcurilor, organizând actiuni la nivel local si national. Aceasta zi marcheaza crearea primelor noua parcuri nationale din Europa. Celebrarea evenimentului a fost lansata de catre Federatia Europeana a Parcurilor, Europarc, în anul 1999, cu scopul de a ilustra rolul ariilor naturale protejate europene si pentru sensibilizarea publicului larg privind importanta acestora.
În România, primul parc national a fost înfiintat în anul 1935, Parcul National Retezat, la ora actuala fiind constituite 13 parcuri nationale, 14 parcuri naturale si Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. Dintre acestea, 12 parcuri nationale si 10 parcuri naturale sunt administrate de catre Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Romsilva functioneaza din 2010 sub autoritatea Ministerului Mediului si Padurilor si administreaza 3,5 milioane hectare de paduri proprietatea statului si peste un milion de hectare de padure din proprietate privata.

În perioada 2010-2014, Romsilva va derula proiectul "Imbunatatirea Managementului Financiar al Ariilor Naturale Protejate" în scopul sustinerii financiare a ariilor naturale protejate din România precum si pentru constintizarea în rândul publicului larg asupra importantei protejarii cadrului natural.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ziua Europeana a Parcurilor este celebrata în România, începând cu anul 2004.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016