Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

80 la suta din creditele acordate pentru fermieri, garantate de FNGCIMM

80-la-suta-din-creditele-acordate-pentru-fermieri-garantate-de-fngcimm

Imprumutul trebuie sa fie acordat de Piraeus Bank, unitatea bancara incheind in acest sens o conventie cu APIA si Fondul de Garantare.


Zilele trecute, intre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, APIA si Piraeus Bank a fost incheiata o conventie tripartita privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii masurii 215 – plati privind bunastarea animalelor – porcine – anul II de angajament, sesiunea II de depunere.
 
Dupa cum se precizeaza in comunicatul remis in acest sens, in baza acestei noi conventii, „FNGCIMM va garanta in procent de pana la 80 la suta valoarea creditelor acordate de banca, credite pentru capital de lucru necesar desfasurarii activitatilor curente, inclusiv pentru plata obligatiilor catre bugetul de stat si celelalte bugete. Valoarea creditelor va fi de pana la 90 la suta din suma cuvenita din Platile privind bunastarea animalelor”.
 
Garantia se acorda la solicitarea bancii, beneficiarii fiind IMM-urile definite conform legii, care se incadreaza in criteriile de eligibilitate ale finanţatorului, deţin adeverinţele emise de APIA şi nu se afla in dificultate financiara.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Prelungirea termenului de efectuare a platii sumelor de catre APIA de la 30.06.2014 la 30.09.2014 a determinat si semnarea unor acte adiţionale la conventiile privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic la specia bovine 2013, incheiate intre FNGCIMM şi, Banca Transilvania, respectiv, BCR. Prin semnarea acestor documente, se continua facilitarea accesului la finanţare pentru antreprenorii din domeniul agricol.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016