Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Masuri de finantare pentru dezvoltarea proiectelor pilot si a noilor produse prin PNDR 2020

masuri-de-finantare-pentru-dezvoltarea-proiectelor-pilot-si-a-noilor-produse-prin-pndr-2020

Alocarea financiara stabilita pentru prima sesiune de primire a solicitarilor de finantare pentru infiintarea si functionarea grupurilor operationale in sectorul agricol este 6.723.721 euro si de 5.819.040 euro pentru sectorul pomicol.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale primeste in perioada 10 decembrie 2018, ora 9.00 – 1 martie 2019, ora 16.00, solicitari de finantare a proiectelor de infiintare si functionare a grupurilor operationale pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse in sectorul agricol prin submasura 16.1 din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).
 
De asemenea, se vor primi solicitari de finantare pentru  proiectele de infiintare si functionare a grupurilor operationale pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse, prin submasura 16.1a (pomicol) in perioada 10 decembrie 2018, ora 9.00  – 15 martie 2019, ora 16.00.
 
Alocarea financiara stabilita pentru prima sesiune de primire a solicitarilor de finantare pentru infiintarea si functionarea grupurilor operationale in sectorul agricol este 6.723.721 euro si de 5.819.040 euro pentru sectorul pomicol.
 
„Dezvoltarea proiectelor pilot atat in sectorul agricol, dar mai ales in cel pomicol, reprezinta o oportunitate excelenta pentru fermierii romani de a fi inovativi si de a deveni competitivi la nivel european. Practic, se ofera posibilitatea realizarii cercetarii pentru obtinerea unor solutii in vederea eficientizarii tehnologice, dar si pentru crearea de noi produse, iar pentru acestea beneficiarii au la dispozitie 500.000 de euro.” a precizat directorul general al AFIR, Adrian Chesnoiu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Pentru submasurile 16.1 si 16.1.a exista o abordare in doua etape, conform precizarilor din fisa masurii. Astfel, in etapa I (29 ianuarie – 30 aprilie 2018) a fost lansata o sesiune de depunere a Cererilor de exprimare a interesului (CEI) pentru accesarea finantarii proiectelor, iar in etapa a II-a va avea loc depunerea, evaluarea si selectia proiectului detaliat al Grupului Operational (GO).
 
Valoarea maxima a sprijinului acordat prin sM 16.1 si sM 16.1a pentru dezvoltarea proiectelor pilot, noi produse, procese si tehnologii este de 500.000 de euro/proiect. Pentru aceste submasuri, pragul minim pentru depunerea proiectului este de 10 puncte.
 
Cererile se depun online pe pagina oficiala a Agentiei, www.afir.info, iar pentru intocmirea documentatiei necesare obtinerii finantarii, solicitantii interesati au la dispozitie Ghidul solicitantului si anexele aferente sM 16.1 si 16.1a, documente pe care le pot consulta pe site-ul Agentiei, la sectiunea „Investitii PNDR”.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016