Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agentiile de Plati din Romania si Franta vor simplificarea acordarii subventiilor agricole

agentiile-de-plati-din-romania-si-franta-vor-simplificarea-acordarii-subventiilor-agricole

Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) au discutat joi si vineri despre simplificarea Politicii Agricole Comune dupa 2013, in cadrul unei reuniuni intre expertii APIA si ai institutiilor similare din Franta, a anuntat institutia.


"APIA a organizat la sediul sau, in perioada 10 - 11 mai 2012, reuniunea grupului de lucru bilateral intre expertii APIA si ai institutiilor similare din Franta - Agentia de Servicii si Plati (ASP) si FranceAgriMer (FAM), in vederea discutarii unor aspecte importante pentru cele trei institutii referitoare la Simplificarea Politicii Agricole Comune dupa 2013", se arata in comunicat.

Aceasta reuniune reprezinta continuarea discutiilor initiate in cadrul seminarului derulat in perioada 1 - 2 septembrie 2011 la Bucuresti, iar rezultatele acestui seminar vor face parte din pozitia comuna a Romaniei si Frantei sustinuta in cadrul dezbaterilor privind noile propuneri legislative privind PAC dupa 2013.

Programul reuniunii a inclus subiecte referitoare la simplificarea PAC 2014 - 2020, atat in domeniul masurilor de piata, cat si in ceea ce priveste platile directe, cum ar fi provocarile, obiectivele si scopurile politicii de informare si promovare dupa 2013 - eficientizarea programelor de informare si promovare prin reducerea sarcinilor administrative, precum si simplificarea controalelor in cadrul masurii de restructurare(reconversie a plantatiilor viticole.

De asemenea, s-a discutat despre principiul inverzirii si plata de baza si despre tinerii fermieri, zonele defavorizate si micile exploatatii in noul PAC.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Totodata, in cadrul reuniunii a avut loc semnarea noului Protocol de parteneriat tripartit APIA - ASP - FAM 2012 - 2013 de catre Florin Marius Faur - director general APIA, Edward Jossa - presedinte - director general ASP si Patrice Germain - director relatii internationale - FAM, in prezenta lui Pierre Schwartz - Ambasada Frantei in Romania, precum si a reprezentantilor tuturor institutiilor implicate.

Colaborarea dintre agentiile de plati din cele doua state membre a inceput inca din anul 2007 si a avut ca scop acordarea de consiliere si suport tehnic si metodologic de catre partea franceza in vederea in vederea imbunatatirii continue a mijloacelor si metodelor de aplicare a politicilor comunitare in sectorul agricol.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016