Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Azi este ultima zi in care se mai primesc cereri de plata pe Masura 215 - bunastarea porcinelor

apia-azi-este-ultima-zi-in-care-se-mai-primesc-cereri-de-plata-pe-masura-215-bunastarea-porcinelor

Documentele pot fi completate prin format pe hartie sau on-line.


Crescatorii de porcine care doresc sa obtina subventii de la APIA pe Masura 215, si care nu au depus pana acum cereri in acest sens trebuie sa se grabeasca si sa faca acest lucru in cursul zilei de azi, 18 august fiind data limita pana la care agentia mai primeste cererile de plata pentru Masura 215 aferenta pachetului privind bunastarea porcinelor din prima sesiune.
 
Astfel, beneficiarii Masurii 215 - pachet a) - plati in favoarea bunastarii porcinelor trebuie sa completeze cererile pe format de hartie sau online, individual prin accesarea site-ului www.apia.org.ro.

Dupa completarea online, cererea se tipareste si, la fel ca si cererea completata pe format de hartie, se depune la Centrul Judetean al APIA, respectiv al municipiului Bucuresti, pe a carui raza teritoriala se afla sediul social sau pe raza teritoriala unde are capacitatea de productie cea mai mare.

Potrivit oficialilor APIA, eventualele greseli care se fac la completare se corecteaza de catre beneficiar prin taiere cu o linie orizontala, iar informatia corecta va fi inscrisa alaturi, confirmand corectia efectuata prin semnarea si datarea acesteia de catre beneficiar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Dovada depunerii cererii de plata o reprezinta bonul de mana care contine urmatoarele date: centrul judetean, numarul cererii din registrul special, data si ora inregistrarii, numele lizibil si semnatura functionarului APIA care a primit cererea.

Cererile de plata vor fi insotite, obligatoriu, de o serie de documente, detalii despre acestea putand fi consultate direct pe pagina de internet a APIA.
In cadrul angajamentelor incheiate, beneficiarii trebuie sa respecte standardele de eco-conditionalitate aplicabile terenurilor agricole apartinand fermei si activitatilor agricole desfasurate la nivelul fermei. In cadrul acestei masuri este exclus sprijinul pentru investitii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016