Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA continua demersurile pentru efectuarea cat mai rapida a platilor

apia-continua-demersurile-pentru-efectuarea-cat-mai-rapida-a-platilor

Au fost necesare in acest sens modificari structurale ale sistemului informatic in ceea ce priveste implementarea functionalitatilor specifice gestionarii, atat a platilor directe, cat si a masurilor de mediu si clima ale Programului National de Dezvoltare Rurala.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura anunta ca va continua implementarea functionalitatilor pentru masurile compensatorii pe suprafata, astfel incat efectuarea platilor sa poata fi asigurata in cel mai scurt timp posibil, chiar daca nu exista obligativitatea efectuarii acestora pana la termenul de 30 iunie 2016 stabilit pentru platile directe.
 
„Precizam ca in ceea ce priveste platile aferente masurilor de dezvoltare rurala desi nu exista obligativitatea efectuarii acestora pana la termenul de 30 iunie 2016, iar numarul de fermieri impactati de masurile compensatorii este mult mai redus fata de numarul total de cereri de sprijin depus, APIA va continua actiunile privind implementarea functionalitatilor si pentru aceste masuri compensatorii pe suprafata Masura 10, Masura 11 care sa asigure efectuarea platilor in cel mai scurt timp posibil”, se arata intr-un comunicat al APIA.
 
In aceste conditii, referitor la masurile de dezvoltare rurala delegate in campania 2015, pe langa Masura 214 gestionata de APIA din PNDR 2007-2013, prin noul PNDR 2014-2020 au fost introduse inca 3 masuri noi, respectiv masura 10 — agromediu si clima ce contine 8 pachete; masura 11—agricultura ecologica cu 2 submasuri; 11.1 Sprijin pentru conversia la metodele de agricultura ecologica;11.2 Sprijin pentru mentinerea practicilor de agricultura ecologica, fiecare submasura continand cate 6 pachete; Masura 13 — zone care se confrunta cu constrangeri naturale ce cuprinde 3 submasuri: submasura 13.1 — zona montana; submasura 13.2 — zone care se confrunta cu constrangeri naturale semnificative; submasura 13.3 — zone care se confrunta cu constrangeri specifice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
APIA precizeaza ca in acest sens au fost necesare modificari structurale ale sistemului informatic precum retehnologizarea vechiului sistem si dezvoltarea sistemului pentru noile masuri, in ceea ce priveste implementarea functionalitatilor specifice gestionarii, atat a platilor directe, cat si a masurilor de mediu si clima ale Programului National de Dezvoltare Rurala. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.85 din 98 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016