Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: De la 1 martie se primesc cererile unice de plata pentru 2016

apia-de-la-1-martie-se-primesc-cererile-unice-de-plata-pentru-2016

Noul director al agentiei a dat asigurari ca termenul pentru depunerea acestor documente nu va mai fi intarziat, asa cum s-a intamplat anul trecut.


Anul acesta, fermierii isi vor putea depune cererile unice pentru subventii la sediile APIA, incapand cu prima zi a lunii martie, termenul prevazut in legislatia nationala si in cea europeana, oficialii dand asigurari ca nu vor mai exista intarzieri, asa cum s-a intamplat anul trecut.
 
Anuntul a fost facut de noul director general al APIA, Ioan Merca, acesta precizand ca depunerea cereilor va incepe exact pe data de 1 martie si se va incheia pe 15 mai, fara penalitati si pe 10 iunie, cu penalitati de 1 la suta pentru fiecare zi de intarziere.
 
„Avand in vedere noua Politica Agricola Comuna, anul trecut s-a intarziat perioada de depunere a cererii de plata, care a inceput in 6 aprilie. In acest an, va promit ca aceasta campanie va incepe de la 1 martie si se va termina exact asa cum spune regulamentul european, la 15 mai fara penalitati si la 10 iunie cu penalitati de 1% pe fiecare zi de intarziere”, a declarat recent seful APIA.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Acesta a mai precizat ca s-a inceput deja pregatirea pregatirii sesiunii de primire a cererilor si s-a format un comitet de lucru in acest sens. „Am inceput pregatirea pentru inceperea sesiunii de primire a cererilor unice iar momentan avem un comitet de lucru care va veni cu sugestii in sensul simplificarii procedurilor de lucru, astfel incat sa nu se mai faca greseli ca pana acum”, a mai precizat Ioan Merca.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016