Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: De la jumatatea lunii viitoare vor putea fi platite avansurile din platile pe suprafata

apia-de-la-jumatatea-lunii-viitoare-vor-putea-fi-platite-avansurile-din-platile-pe-suprafata

Directorul agentiei sustine ca aceste avansuri vor putea fi platite doar pentru fermierii care primesc subventia europeana pe suprafata


Recent, directorul general al APIA, Mihai Putinei, a declarat ca se va incerca si in acest an achitarea unui avans de 50 la suta din platile pe suprafata, mentionand insa ca singura forma de plata din care se va putea acorda acest avans este subventia europeana pe suprafata.
 
Potirvit sefului APIA, aceste avansuri vor putea fi platite incepend cu data de 16 octombrie a anului curent.
 
Acesta a mai explicat ca pentru platile cuplate, plata pentru inverzire, care are elemente verificabile inclusiv in primavara anului viitor si alte forme de sprijin, precum plata redistributiva, cea pentru tineri fermieri si plata pentru micii fermieri, care necesita controale, APIA va putea face plati abia dupa finalizarea tuturor controalelor.
 
Suprafata cuprinsa in control in 2015 va fi mai mare decat in anii trecuÅĢi, din cauza ca a existat o rata de eroare peste 2%, limita maxima admisa de Comisia Europeana.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Esantionul de control se determina aleator in baza datelor de eroare din anul anterior. Anul acesta va fi un esantion de control foarte numeros, rata de eroare a fost destul de maricica, peste 2%, peste pragul de semnificatie. Din aceasta cauza, regulamentul european impune masuri asiguratorii de extindere a esantionului de control”, a mai precizat seful APIA.
 
Pentru depasirea ratei de eroare admisa de Comisia Europeana, Romania ar putea fi penalizata si la plati, in sensul ca UE ar putea rambursa mai putini bani din sumele alocate si platite deja fermierilor pentru anul 2014.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016