Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Marti incepe campania pentru depunerea cererilor unice in vederea obtinerii subventiilor

apia-marti-incepe-campania-pentru-depunerea-cererilor-unice-in-vederea-obtinerii-subventiilor

Functionarii agentiei fac un apel la fermieri sa se prezinte la birourile APIA conform programarilor, pentru a se evita aglomeratia, fapt ce ar ingreuna si activitatea de primire a cereilor.


Marti, 1 martie se deschide o noua campanie de depunere a cerilor unice de plata, fermierii fiind asteptati de la aceasta data la sediile birourilor teritoriale al APIA, conform programarilor primite.
 
Functionarii agentiei au facut un apel la fermieri sa respecte aceste programari pentru a evita aglomeratia, reamintindu-le acestora ca termenul limita pana la care pot depun cererile fara penalitati este 16 mai, astfel ca acestia au la dispozitie timp suficient.
 
„Pentru a utiliza timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea cererii, este necesar ca fermierii sa se prezinte la data si ora la care sunt programati, deoarece termenul limita de depunere a cererii de plata este 16 mai 2016 inclusiv, fara penalitati si 10 iunie 2016 cu penalitati 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere. Recomandam fermierilor sa se conformeze acestei programari facute de institutie pentru a evita aglomerarea din ultimele zile de depunere si pentru a nu ingreuna procesul de primire a cererilor unice de plata”, se arata intr-un comunicat al APIA.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Dupa depunerea cererilor unice de plata la APIA, fermierii pot aduce modificari intr-un termen fixat de Ordinul 249/2016, pana la care nu se aplica nici o penalizare.
 
Modificarile cererilor unice de plata se depun la APIA pana la data de 31 mai 2016 inclusiv, fara aplicarea de penalitati. Fermierii pot depune modificari ale cererii unice de plata dupa data de 31 mai, pana la data-limita de depunere a cererilor unice de plata, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucratoare a sumelor la care fermierul ar fi avut dreptul daca modificarea cererii unice de plata ar fi fost depusa pana la data de 31 mai 2016.
 
Cererea unica de plata se depune la centrele judeţene ale APIA, pentru fermierii care solicita la plata o suprafata de peste 50 de hectare de teren agricol si la centrele locale ale APIA, pentru fermierii care solicita la plata o suprafata de pana la 50 de hectare de teren agricol.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016