Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Peste 10.000 de crescatori de animale, autorizati la plata subvetiei

apia-peste-10000-de-crescatori-de-animale-autorizati-la-plata-subvetiei

Valoarea toalala a fondurilor alocate, depaseste 10,8 milioane de euro, conform sefului agentiei de plati.


Adrian Pintea, directorul general al APIA, a anuntat zilele trecute ca pana la acest moment au fost autorizate la plata 10.238 de cereri pentru sectorul zootehnic, pentru un total de 47.807 animale.
 
Acesta a mai adaugat ca, pentru acest an, cuantumul acordat pe cap de animal este de 227,90 de euro, iar suma totala alocata este de 10.895.215 de euro. Conform precizarilor lui Adrian Pintea, suma provine jumatate de la Fondul European de Garantare Agricola, iar cealalta jumatate este acordata de la bugetul Ministerului Agriculturii.
 
Seful APIA a vorbit si despre ajutorul pentru producatorii de lapte, precizand ca acesta trebuie acordat pana in ultima zi a lunii septembrie, iar in aceste conditii, toti banii fusesera deja autorizati la plata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Ramanand la capitolul „plati”, Adrian Pintea a mai anuntat ca a fost efectuata integral si plata ajutorulu de stat pentru serviciile de întocmire si mentinere a registrelor genealogice si pentru serviciile de determinare a calitatii genetice a raselor de animale, aferente lunii iulie 2017, suma totală fiind de 1.244.000 de lei, iar numarul beneficiarilor fiind de 28.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016