Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Plata subventiilor se reia de la jumatatea lunii februarie

apia-plata-subventiilor-se-reia-de-la-jumatatea-lunii-februarie

Anuntul a fost facut de directorul general al agentiei de plati, care a precizat ca banii vor fi virati in conturile fermierilor dupa finalizarea controalelor din teren.


La inceputul acestei saptamani, directorul general al APIA, Adrian Pintea a anuntat ca reluarea platilor subventiilor catre fermieri se va face pe data de 15 februarie, atunci cand vor fi deja finalizate controalele in teren.
 
„Avem o data-limita si anume 15 februarie pentru finalizarea controalelor in teren si demararea platilor. In prezent avem anumite judete care au finalizat dar mai sunt undeva la 5.000 de ferme de verficat la nivel national. In plus, sunt cele 4 judete mai incarcate si acolo am luat decizia sa delegam specialisti din alte zone”, a declarat Adrian Pintea, citat de agrointel.ro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Acum terminam toate controalele iar incepand cu 15 februarie putem relua platile. Noi avem 1,8 miliarde alocati pentru platile directe si avem deja platiti 1,1 miliarde in lunile noiembrie, decembrie. Deci timp este sa achitam toti banii pana pe 30 iunie. Deci vom merge pe regula de la Finante cu 1/12 din bugetul pe anul trecut si putem face platile chiar daca nu avem bugetul. Mai ales ca avem bani rambursati de la Comisia Europeana iar anul trecut am facut multe plati” a mai precizat seful APIA.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 116 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016