Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA primeste cereri pentru ajutorul de stat destinat serviciilor de silvomediu, serviciilor climatice si conservarii padurilor

apia-primeste-cereri-pentru-ajutorul-de-stat-destinat-serviciilor-de-silvomediu-serviciilor-climatice-si-conservarii-padurilor

Prima sesiune a depuneri cererilor s-a deschis pe 25 aprilie, iar termenul limit este data de 15 mai.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a anuntat ca, in perioada  25 aprilie, ora 11:00 – 15 mai 2017, ora 16:00 (prima sesiune), primeste Cererile de sprijin pentru accesarea Schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor”, aferenta Masurii 15 „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor”, SubMasura 15.1  „Plati pentru angajamente de silvomediu” din cadrul PNDR 2014 – 2020.
 
Alocarea financiara pentru sesiunea 01/2017 este de  117.803.922 euro. Cererile de sprijin pot suferi modificari din partea solicitantilor pana la data de 31 mai 2017, ora 16:00.
 
Valorile plaţilor compensatorii acordate sunt de 25 de euro pe an si pe hectar pentru suprafata angajata in cadrul Pachetului 1, si de 103 euro pe an si pe hectar pentru suprafata anuala pentru care se solicita sprijin in cadrul Pachetului 2.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Aceasta schema de ajutor de stat care contribuie la prioritatea Uniunii Europene in materie de dezvoltare rurala „Refacerea, conservarea si consolidarea ecosistemelor legate de agricultura si silvicultura” este implementata de APIA, toate documentele necesare accesarii fiind disponibile pe pagina de internet www.apia.org.ro.
 
Depunerea Cererii de Sprijin se realizeaza pe suport de hartie la Centrele Judetene sau al municipiului Bucuresti al APIA. Aceasta va fi insotita de avizul Garzii Forestiere si de documentele specificate in Ghidul solicitantului.
 
Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate si criteriile specifice prevazute in schema de ajutor de stat si detaliate in Ghidului Solicitantului. 
 
Selectia Cererilor de sprijin in cadrul sesiunii se efectueaza conform prevederilor Regulamentului de organizare si functionare al procesului de selectie si al procesului de verificare a contestatiilor aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale nr.362/2016, publicat pe site-ul APIA.
 
Anuntarea rezultatelor selectiei se va face prin notificarea beneficiarilor de catre Centrele Judetene APIA ca urmare a publicarii pe site a Raportului de selectie preliminar aprobat de catre directorul general al DGDR – AM PNDR.

Beneficiarii schemei de ajutor de stat vor putea aplica pentru schema de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor” – submasura 15.1„Plaţi pentru angajamente de silvomediu” numai dupa executarea ultimei lucrari de intretinere a plantatiei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016