Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Saptamana viitoare incep platile pentru subventia pe motorina pe trimestrul II

apia-saptamana-viitoare-incep-platile-pentru-subventia-pe-motorina-pe-trimestrul-ii

Banii urmeaza sa fie virati catre centrele judetene ale agentiei, pentru ca apoi sa ajunga in conturile fermierilor.


Directorul general adjunct al APIA, Adrian Pintea, a anuntat zilele trecute, citat de Agrointel.ro, ca saptamana viitoare, agentia va incepe plata subventiilor pentru motorina consumata de agricultori in trimestrul doi al acestui an.
 
De aceasta data, banii vor ajunge la beneficiar prin intermediul centrelor judetene ale APIA si nu de la sediul central, asa cum s-a intamplat pana acum, explicatia fiind faptul ca functionari de la Centru sunt deja foarte ocupati cu efectuarea celoralte plati aferente anului 2015.
 
Oficialul agentiei de plati a mai precizat ca hotararea de guvern privind suplimentarea bugetului pentru subventia pe combustibil a fost deja aprobata, urmand ca in cateva zile de la aprobare sa fie publicata in Monitorul Oficial, moment de la care se vor putea face si platile.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Pentru subventia la motorina aferenta trimestrului II, Hotararea de Guvern a fost aprobata pentru suplimentarea plafonului. Asteptam sa fie publicata in Monitorul Oficial. Am facut o miscare foarte importanta, am transferat aceasta autorizare la plata strict catre judete, pentru a nu mai exista acel decalaj. Platile vor fi efectuate de catre judete, bineinteles prin bugetul pe care il va acorda Ministerul Agriculturii catre APIA Central si care va fi transmis catre centrele judetene. Ca si perioada in care incepem achitarea subventiei aferente trimestrului II este o chestiune de zile, cel mai probabil incepand de saptamana viitoare se va rezolva si aceasta problema”, a declarat Adrian Pintera, conform Agrointel.ro.
 
Acesta a mai precizat ca plata prin centrele judetene nu va complica lucrurile , ci din contra, fluxul va fi unul mai scurt si astfel banii vor ajunge mai rapid din conturile fermierilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 27 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016