Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Ultima zi din ianuarie - termenul limita pentru depunerea cererilor pentru subventiile pe motorina folosita in ultimul trimestru din 2015

apia-ultima-zi-din-ianuarie-termenul-limita-pentru-depunerea-cererilor-pentru-subventiile-pe-motorina-folosita-in-ultimul-trimestru-din-2015

Documentele respective depun insotite de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina utilizate la lucrarile mecanizate din agricultura aferente trimestrului IV al anului 2015 si de documentele fiscale de vanzare emise de furnizori pe numele beneficiarilor pentru cantitatile de motorina achizitionate.


Conform unui comunicat recent al APIA, data de 31 ianuarie este ultima zi in care mai pot fi depuse la sediile agentiei cererile de plata pentru acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizata in agricultura in ultimul trimestru a la anului trecut.
 
Fermierilor li se reaminterste totodata ca cererile respective cuprind informatii cu privire la suprafetele de teren, inclusiv pe structura de culturi si/sau pe efectivele de animale/pasari/albine/viermi de matase, pe care le exploateaza solicitantul si/sau pe lucrarile de imbunatatiri funciare, pe care acesta le-a executat pe perioada de aplicare a schemei de ajutor de stat.
 
Acestea se depun insotite de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina utilizate la lucrarile mecanizate din agricultura aferente trimestrului IV al anului 2015 si de documentele fiscale de vanzare emise de furnizori pe numele beneficiarilor pentru cantitatile de motorina achizitionate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ajutorul de stat se acorda sub forma de rambursare a diferentei dintre acciza standard si acciza redusa pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in agricultura, a carui valoare unitara, determinata potrivit prevederilor art. 218 din Legea nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare si OMADR nr. 2.236/2015 este de 1,7975 lei/litru.

Beneficiarii ajutorului de stat achizitioneaza cantitatile necesare de motorina si solicita documentele fiscale de vanzare emise de furnizori pe numele acestora, in vederea efectuarii lucrarilor mecanizate in agricultura in trimestrul IV al anului 2015, in sectoarele vegetal, zootehnic si imbunatatiri funciare.
 
Pentru primele trei trimestre din anul 2015, fermierii romani au primit 1,79 lei pe litrul de motorina. Ajutorul de stat pentru motorina se acorda prin rambursarea diferentei dintre acciza standard şi acciza redusa practicata la motorina folosita in agricultura. Rata accizei reduse pentru motorina folosita in agricultura in 2015 este 99,498 lei pentru 1.000 de litri.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016