Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aproape 60 de milioane de lei platite pana acum producatorilor de tomate

aproape-60-de-milioane-de-lei-platite-pana-acum-producatorilor-de-tomate

In total, 4.510 fermieri au beneficiat de aceasta noua schema de sprijin, cei mai multi dintre acestia fiind din judetele din zona sudica a tarii.


Majoritatea fermierilor care s-au inscris in ciclul I pentrua obtine ajutorul pentru tomatele cultivate in spatii protejate si-au primit banii in conturi, MADR achitand in acest sens aproape 60 de milioane de lei pentru 4.510 producatori care s-au inscris in acest program.
 
Cei mai multi dintre beneficiari se afla in zona de sud a tarii, fruntasa fiind regiunea Olteniei, unde aproape 2.000 de fermieri au solicitat si au primit acest ajutor.
 
Judetul din care au fost primite cele mai multe solicitari este Olt, unde 1.428 de fermieri au solicitat acest ajutor, primind in conturi peste patru milioane de euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In acest sens, directorul Directiei Agricole Olt, Emil Marinescu, a declarat ca „toti cei 1.428 de fermieri au primit banii in luna iulie. Mai avem 700 de fermieri care au depus dosarele pentru al doilea ciclu de productie, vorbim de legumiculturi care incearca sa valorifice produsele in perioada noiembrie-decembrie. Cei care vor reusi sa faca acest lucru si vor aduce dovada comercializarii produselor vor primi ajutorul de minimis de 3.000 de euro pana la sfarsitul anului. Le recomandam tuturor fermierilor olteni care detin solarii pe cel putin 1.000 de metri patrati sa se inscrie in acest program care ii poate ajuta sa se dezvolte. Cel mai important este sa isi doteze solariile cu sisteme de incalzire pentru a putea sa iasa mai devreme pe piata, respectiv in luna mai, cand un kilogram de tomate se comercializeaza cu peste 10 lei. Fermierii din Izbiceni şi Cilieni, spre exemplu, au reusit sa isi comercializeze tomatele si cu 15 lei/kilogram in luna mai, deci au castigat foarte bine”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016