Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aproximativ 80 la suta dintre fermieri si-au primit subventiile

aproximativ-80-la-suta-dintre-fermieri-si-au-primit-subventiile

Anuntul a fost facut in week-end de ministrul Agricultutii, cu ocazia unei vizite facute in judetul Suceava.


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat la Suceava, ca aproximativ 80% din fermieri au primit deja subventiile agricole, in conditiile in care anul trecut aceste drepturi au fost platite in lunile august si septembrie.
 
„Mi-a ramas incrustata in minte o cifra. La 1.785 de fermieri cu drept de a primi subventie, anul trecut, aceste subventii le-au primit in luna august si septembrie, iar acum, pana la aceasta data, 1.418 dintre ei au primit subventiile. Este un efort al Guvernului, un efort al statului pentru a deplasa sume importante din bugetul tarii catre fermieri, in asa fel incat lucrarile sa se execute la timp si dreptul fiecarui fermier sa fie onorat. Este primul obiectiv pe care l-a impus Guvernul, prin programul de guvernare aprobat de Parlamentul Romaniei, si va ramane primul obiectiv, pentru a acorda la timp subventiile pentru fermierii romani”, a declarat ministrul la finele saptamanii trecute.
 
Petre Daea a mai precizat in acest sens ca pentru campania de plati pe 2017 este important ca toti fermierii sa se incaderze in perioada de depunere a cererilor unice, pentru ca astfel subventiile sa poata fi achitate chiar mai devreme decat pana acum

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Perioada de depunere a cererilor este extrem de importanta, 1 martie — 15 mai. De aceasta perioada depind toate celelalte, astfel incat, in 2017 — avans si 2018 ca lichidare subventiile in zootehnie sa fie chiar mai devreme ca acum. Este pentru prima data in Romania cand subventiile se dau incepand cu data de 23 februarie”, a mai declarat ministrul.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.91 din 72 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016