Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avansuri platite din 15 octombrie, inclusiv pentru fermierii din esantionul de control

avansuri-platite-din-15-octombrie-inclusiv-pentru-fermierii-din-esantionul-de-control

In acest sens, seful MADR a spus ca se vor face eforturi ca toate controalele sa se finalizeze pana la inceputul lunii octombrie.


In cursul audierilor in fata comisiilor de specialitate din Parlament, ministrul Petre Daea s subliniat inca o data ca autoritatile sunt in grafic cu activitatile preliminare inceperii unei noi campanii de plati a subventiilor, subliniind si faptul ca, pentru prima data in Romania, in campania precedenta s-au efectuat integral platile pana la 31 martie.
 
Daea a mai declarat ca de la 1 iulie vor incepe controalele in teritoriu, aceasta fiind data la care echipele vor fi trimise deja in teren, pentru ca pana la 1 octombrie sa fie finalizata si aceasta operatiune.
 
De la 15 octombrie va incepe plata avansurilor, de care vor putea benedicia de aceasta data si fermierii din esantionul de control, in conditiile in care controalele vor fi deja finalizate la 1 octombrie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„A fost pentru prima data in istoria Tarii Romanesti cand subventiile s-au dat pana la 31 martie. De asemenea, o regula pe care am impus-o cu multa forta, si dumneavoastra stiti acest lucru, ca sa depunem cererile pana la 15 mai, in asa fel incat acest proces extrem de complicat si foarte istovitor pentru cel care lucreaza in el, si e bine ca este istovitor, pentru ca trebuie sa raspunda si la partea pecuniara daca intelege lucrurile in ansamblul lor, a trebuit sa fortam si sa fim extrem de rigizi privind depunderea cererilor pana-n 15 mai. Si va informez acum ca suntem in plin proces, pentru prima data, retineti, pentru prima data in Romania, suntem in plin proces de esantionare, iar pe data de 30 iunie esantioanele de control pleaca in Romania, astfel incat pe data de 1 iulie toata APIA cu sarcina de control pleaca pe teren pentru a avea timpul necesar in zona respectiva sa controleze, in intervalul 1 iulie – 1 octombrie, in asa fel incat pe 15 octombrie, in Romania, fermierii sa primeasca subventiile”, a declarat Petre Daea in timpul audierilor pentru validarea unui nou mandat de sef al MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016