Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa faca tinerii fermieri pentru a primi bani in plus de la APIA

ce-trebuie-sa-faca-tinerii-fermieri-pentru-a-primi-bani-in-plus-de-la-apia

Schema pentru tinerii fermieri presupune acordarea unei plati anuale tinerilor fermieri care au dreptul la plata unica pe suprafata si care indeplinesc anumite conditii de eligibilitate.


APIA reaminteste ca tienrii fermieri au dreptul, la o plata in plus pe suprafata, iar cuantumul acesteia se adauga la celallte scheme de plati de care pot beneficia.
 
Pentru a beneficia de aceasta facilitate, tinerii fermieri trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate si sa respecte anumite reguli impuse de agentia de plati, in caz vontrar riscand sa fie exclusi de la plata.
 
Astfel, schema pentru tinerii fermieri presupune acordarea unei plati anuale tinerilor fermieri care au dreptul la plata unica pe suprafata si care indeplinesc urmatoarele conditii de eligibilitate:
- se stabilesc pentru prima data intr-o exploatatie agricola ca si conducatori-sefi ai exploatatiei ori s-au stabilit deja in unul din cei cinci ani anteriori primei depuneri a unei cereri in cadrul schemei de plata unica pe suprafata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h



- au cel mult varsta de 40 de ani in anul depunerii cererii unice de plata si nu implinesc 41 de ani pana la 31 decembrie 2017. Fermierii care au depus cereri de plata intr-un an anterior anului 2017, trebuie sa nu fi implinit varsta de 41 de ani in cursul anului curent de cerere. Din perioada respectiva se scade numarul de ani care au trecut intre instalare si prima depunere a cererii de plata pentru tinerii fermier.
 
Plata pentru tinerii fermieri se acorda fiecarui fermier pentru o perioada de maximum cinci ani. In cazul in care un fermier solicita sprijin pentru aceasta schema trebuie sa faca dovada ca este administratorul exploataţiei, indiferent de forma de organizare
 
Reprezentantii APIA mai mentioneaza ca persoanele fizice sau juridice care au fost initial incadrate ca fiind eligibile pentru schema destinata tinerilor fermieri si care in perioada imediat urmatoare nu mai au calitatea de administrator sau actionar, trebuie sa depuna, in termen de 15 zile de la data producerii evenimentului, documentul doveditor al incheierii activitatii in aceasta functie.
 
In situaţia in care documentul nu este depus la APIA in termenul mentionat, dosarul va fi exclus de la plata pentru schema Tinerii Fermieri.
 
Totodata, solicitantul cererii de sprijin va depune, dupa caz, noul certificat al actionarilor din care sa reiasa actionarul care va continua schema si care va mentine controlul asupra persoanei juridice.
 
Acest actionar trebuie sa se regaseasca in lista actionarilor depusa la data accesarii schemei. Daca nici un actionar nu se regaseste in lista actionarilor, beneficiarul nu va primi sprijin pentru aceasta schema.
 
Daca solicitantul nu poate face dovada ca succesorul in functie poate fi incadrat ca fiind eligibil pentru schema Tinerii Fermieri, dosarul va fi respins de la plata.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016