Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Centrele APIA sunt deschise si astazi pentru fermierii care doresc sa isi depuna cererea pentru SUBVENTIA LA BOVINE 2012

centrele-apia-sunt-deschise-si-astazi-pentru-fermierii-care-doresc-sa-isi-depuna-cererea-pentru-subventia-la-bovine-2012

Chiar daca luni este zi libera in toate institutiile bugetare, angajatii Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Suceava vor veni la munca. Decizia a fost luata pentru a veni in sprijinul crescatorilor de bovine care doresc sa depuna documentatia necesara in vederea obtinerii de subventii.


Conducerea APIA Suceava a spus ca programul de lucru va fi unul normal pentru a nu se crea ulterior aglomeratie, dar mai ales pentru ca, fiind zi de sarbatoare, agricultorii au mai mult timp la dispozitie.

Cererile pentru subventiile la bovine se depun in acest an in perioada 15 mai - 30 iunie, iar crescatorii trebuie sa se prezinte la centrele APIA cu copie dupa buletinul de identitate, codul unic de inregistrare, copie de pe documentele care atesta provenienta animalelor pentru exploatatiile infiintate, copie dupa cardul de exploatatie si dovada existentei unui cont bancar activ.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cererile pot fi depuse la Centrul Judetean APIA, dar si la centrele locale din Falticeni, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Radauti, Siret, Vicovu de Sus si Botosana.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016