Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creste valoarea subventiilor pentru fermierii care detin suprafete mai mari de 5 hectare

creste-valoarea-subventiilor-pentru-fermierii-care-detin-suprafete-mai-mari-de-5-hectare

Incepand de anul viitor, acestia vor primi 210 euro pe hectar, conform anuntului facut saptamana aceasta de ministrul Agriculturii.


In cursul acestei saptamani, ministrul Daniel Constantin a facut un anunt important pentru fermierii care detin suprafete agricole mai mari de 5 hectare, declarand ca, incepand de anul viitor, valoarea subventiilor acordate acestora va creste, ajungand la 210 euro pe hectar, masura avand rolul de a stimula asocierea in domeniul agricol.
 
„Incercam sa avem o plata stimulativa. In continuare se vor primi subventii de la un hectar in plus, fara niciun fel de limita, dar vor fi mai multe categorii de forme de sprijin. Prima categorie, 1-5 hectare, in anul 2015 vor primi 170 de euro pe hectar; la a doua categorie, 5-30 hectare, incercam sa introducem acea plata redistributiva, stimulativa, de 40 de euro suplimentar fata de cei 170 de euro pe care ii primesc cei din prima categorie. Pentru ca, desi lucrurile au evoluat pozitiv dupa ce am introdus plata pe suprafata, inca mai aveam, ca si structura, o dimensiune medie a exploatatiilor destul de mica. Si vrem, dupa 25 de ani in care, din pacate, doar ne-am propus in programele politice, aveam ocazia acum, avem posibilitatea prin fonduri europene sa stimulam, nu doar sa incercam sa-i convingem pe oameni sa se asocieze”, a spus ministrul Agriculturii, intr-o conferinta de presa.
 Daniel Constantin a adaugat ca, incepand cu anul 2016, cei care vor lucra mai mult de cinci hectare si se vor orienta inspre productie, creand exploatatii viabile, vor primi 120 la suta din plata pe suprafata pentru cinci ani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Ministrul Agriculturii a tinut sa remarce ca plata pe suprafata a dus la cresterea suprafetelor de teren agricol lucrate, de la opt milioane de hectare in 2007 la aproape zece milioane de hectare in prezent, terenurile nelucrate reducandu-se la aproximativ 300.000 hectare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016