Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Diminuarea bugetului MADR nu va afecta plata subventiilor

diminuarea-bugetului-madr-nu-va-afecta-plata-subventiilor

Fermierii vor continua sa isi primeasca avansurile pana la data de 1 decembrie, urmand ca din prima zi a saptamanii viitoare sa se treaca la platile finale aferente campaniei 2018.


MADR si cele doua agentii de plati din subordine – Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale continua efectuarea platilor in avans incepute in data de 16.10.2018 precum si pregatirea conditiilor de acordare, incepand cu data de 03.12.2018 a platilor finale aferente ­­­­campaniei 2018, pentru care resursele financiare sunt cuprinse in bugetul MADR la subdiviziunile corespunzatoare ale clasificatiei bugetare.
 
Diminuarea prevederilor bugetare ale MADR s-a realizat in baza economiilor inregistrate la mai multe capitole de cheltuieli, influentele negative neafectand programele de sprijin pentru producatorii agricoli din resurse ale bugetului de stat si din fonduri externe nerambursabile.
 
Prin cea de-a doua rectificare a bugetului de stat pe anul 2018, aprobata prin OUG 101/27.11.2018, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale(MADR) a propus, in baza executiei bugetare pentru toate actiunile cuprinse in bugetul propriu si al unitatilor subordonate, redistribuiri de sume excedentare catre programe de sprijin al producatorilor agricoli ce inregistrau deficit din punct de vedere al creditelor bugetare aprobate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In baza actului normativ ce aproba rectificarea bugetului din luna noiembrie 2018 sunt asigurate resursele financiare necesare acordarii diferentei de 67.931 mii lei aferenta cantitatilor de motorina utilizata in agricultura in trimestrul II 2018, completarea resurselor financiare necesare acordarii sprijinului pentru producatorii agricoli inscrisi in programul de sustinere a tomatelor cultivate in spatii protejate -  ciclul II.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016