Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dupa 16 octombrie, fermierii primesc un avans de 42 euro pe hectar. Vezi declaratia ministrului agriculturii

dupa-16-octombrie-fermierii-primesc-un-avans-de-42-euro-pe-hectar-vezi-declaratia-ministrului-agriculturii

Premierul Emil Boc a precizat ca incepand cu 16 octombrie vor fi efectuate platile pentru suprafata, respectiv un avans de 42 euro/hectar, restul platilor urmand sa fie efectuate la sfarsitul anului.


"Este importanta, poate una dintre cele mai importante actiuni care se desfasoara pentru agricultura, inceperea platilor avansului, din data de 16 octombrie. Suma pe care o dam in acest an este de 42 euro in avans. Urmeaza ca de la 1 decembrie sa putem plati si restul de 900 de milioane de euro, care vin din fonduri europene. Alte 500 milioane de euro, din fonduri nationale. In total, 900 de milioane de euro pentru plati directe din fonduri europene, la care se adauga, din bugetul national, inca 500 de milioane de euro. Totalul sumelor alocate pentru agricultura sunt de 1,4 miliarde de euro pentru plati directe pentru suprafata", a declarat ministrul agriculturii, Valeriu Tabara, la finalul sedintei de guvern de saptamana trecuta.

In 2011, fermierii vor primi mai multi bani in cadrul campaniei de plati pe suprafata, suma alocata fiind mai mare cu 900 de miliarde fata de bugetul de anul trecut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Fata de anul 2010, când am platit pentru suprafete circa 1,8 miliarde de euro, in 2011, platile sunt de 2,6 miliarde de euro, adica cu 800 de milioane de euro peste ceea ce am platit in 2010. Va asigur, tot din acest punct de vedere, ca sursele financiare, pentru tot ceea ce este planificat ca sprijin si este inclusiv aprobat de catre Comisia Europeana, sunt puse la dispozitia fermierilor si a producatorilor agricoli", a mai precizat ministrul.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016