Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii au depus 580 de proiecte pentru a obtine finantari nerambursabile prin Masura 121

fermierii-au-depus-580-de-proiecte-pentru-a-obtine-finantari-nerambursabile-prin-masura-121

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a primit 580 de cereri de finantare nerambursabila, in valoare totala de peste 106,8 milioane de euro, in sesiunea pentru finantarea investitiilor de modernizare a exploatatiilor agricole prin Masura 121 a Programului National de Dezvoltare Rurala, desfasurata in perioada 20 mai - 31 iulie 2014.


Dintre cele 580 de proiecte, 211 reprezinta investitiile pentru fermele de familie si au o valoare nerambursabila de 9,2 milioane de euro. Restul de 369 de proiecte, cu o valoare nerambursabila de peste 97,5 milioane de euro, sunt reprezentate de investitiile in modernizarea exploatatiilor agricole.
 
Dintre proiectele pentru fermele de familie, majoritatea, mai exact 194 de cereri de finantare, sunt cereri de infiintare sau modernizare a fermelor vegetale, 17 cereri de finantare fiind cele pentru fermele de animale.
 
Dintre proiectele pentru exploatatiile agricole, un numar de 317 cereri de finantare au ca obiectiv fermele vegetale, restul de 52 avand drept scop investitiile in fermele animale.
 
Cele mai multe cereri de finantare au fost depuse in judetele care fac parte din Regiunea 2 Sud Est. Astfel, 165 de proiecte aferente Masurii 121, cu o valoare totala nerambursabila de 31,2 milioane de euro, au fost depuse on-line sau la sediile Oficiilor Judetene ale AFIR din judeţele Constanta, Tulcea, Galati, Vrancea, Braila si Buzau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Potrivit lui Nicolae Popa, directorul general adjunct al AFIR, prima sesiune din 2014 pentru finantarea investitiilor a reprezentat un moment important in procesul de facilitare a accesarii fondurilor europene.
 
„Putem spune ca prima sesiune din anul 2014 a functionat corect si a permis solicitarea a peste 100 de milioane de euro, fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea exploatatiilor agricole, in mod special, a fermelor agricole familiale. De asemenea, aceasta sesiune a reprezentat un moment important in procesul de facilitare a accesarii fondurilor europene, prin introducerea unui nou sistem de solicitare, respectiv depunerea on-line a proiectelor. Raspunsul potentialilor beneficiari la aceasta metoda pentru depunerea proiectelor a fost pozitiv”, a declarat Nicolae Popa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016