Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii vor depune doar o cerere de plata pentru obtinerea subventiilor

fermierii-vor-depune-doar-o-cerere-de-plata-pentru-obtinerea-subventiilor

Conform unui anunt facut recent de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, campania de depunere a cererilor la APIA va incepe in prima parte a acestei luni.


Anul acesta, fermierii romani vor depune o singura cerere de plata pentru obtinerea subventiilor, fie ca sunt crescatori de animale, fie ca sunt fermieri din zona de productie vegetala, iar campania de depunere a cererilor va demara in prima parte a lunii martie.
 
„In 2015 se modifica sistemul de depunere a cererilor de plata pentru ca vom avea o singura cerere. Toti completeaza o singura cerere, fie ca sunt crescatori de animale, fie ca sunt fermieri din zona de productie vegetala, iar in cateva zile va incepe campania de depunere la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura”, a declarat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin.
 Ministrul Agriculturii a precizat ca in sedinta de Guvern de saptamana viitoare va fi aprobata ordonanta care reglementeaza modalitatea de verificare a criteriului de „fermier activ”, introdusa din 2015. Este vorba despre toti fermierii care primesc mai mult de 5.000 de euro pe ferma, indiferent de formele de sprijin.
 
De asemenea, ministrul Agriculturii a subliniat ca anul 2015 va aduce o serie de modificari in ceea ce priveste acordarea subventiilor europene si nationale, in conditiile in care au fost introduse schemele pentru tinerii fermieri si pentru micii fermieri, conditiile pentru pachetul de inverzire si plata diferentiata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Incepand cu anul 2015 este necesar ca orice fermier inregistrat in baza de date APIA sa poata dovedi calitatea de fermier activ pentru a obtine plati pe suprafata in conformitate cu prevederile europene.
 
„In perioada urmatoare Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va reglementa prin act normativ definitia fermierului activ, cat si inactiv, urmand a se stabili situatiile care duc la neindeplinirea criteriilor de eligibilitate pentru a putea beneficia de plata subventiilor pe suprafata”, a precizat, anterior, APIA.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016