Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fondurile PNDR pentru dezvoltarea fermelor mici s-au epuizat

fondurile-pndr-pentru-dezvoltarea-fermelor-mici-s-au-epuizat

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta epuizarea fondurilor europene nerambursabile alocate pentru sesiunea din acest an prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020) pentru dezvoltarea fermelor mici, inainte de data inchiderii sesiunii.


AFIR a primit on-line 6.372 de solicitari de finantare in valoare totala de 95.580.000 euro. Precizam ca alocarea financiara stabilita pentru sesiunea anuala 2018 a submasurii 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici” a fost de 47.790.000 euro. Sesiunea de primire a cererilor de finantare a fermelor mici fost deschisa pe 1 august 2018 si avea prevazut ca termen limita de depunere data de 31 decembrie 2018.
 
„Subliniez faptul ca toate activitatile pe care solicitantul se angajeaza sa le efectueze prin Planul de afaceri sunt obligatorii, pentru mentinerea sprijinului acordat, pe toata perioada Contractului de finantare, respectiv perioada de implementare si de monitorizare a investitiei finantate prin PNDR 2020. Am reusit pana acum sa acordam sprijin financiar pentru mai mult de 25.700 de mici fermieri, care au solicitat finantari de peste 160 milioane de euro pentru dezvoltarea propriilor exploatatii agricole. Valoarea platilor efectuate pana in prezent acestor fermieri este de aproximativ 123 milioane de euro” a declarat Adrian Chesnoiu, directorul general al Agentiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Conform Regulamentului de organizare si functionare al procesului de selectie si al procesului de verificare a contestatiilor pentru proiectele aferente masurilor din PNDR 2020, in cazul atingerii plafonului stabilit de 200% din alocarea disponibila, sesiunea de depunere a proiectelor se inchide automat, inainte de termenul limita.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016