Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fondurle alocate de AFIR sectorului vegetal, epuizate in cinci zile

fondurle-alocate-de-afir-sectorului-vegetal-epuizate-in-cinci-zile

Alocarea financiara, disponibila pentru sesiunea anuala de depunere a cererilor de finantare a investitiilor la nivel national in sectorul vegetal a fost de 79 de milioane de euro.


Fondurile disponibile pentru investitii in sectorul vegetal au fost epuizate in primele 5 zile din etapa a doua de depunere a sesiunii anuale 2017, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale primind 1.163 de solicitari de finantare, in valoare totala nerambursabila de 456,8 milioane de euro.
 
De asemenea, au fost solicitate integral si fondurile alocate sectorului vegetal aferent sM 4.1 pentru solicitantii din arealul ITI — Delta Dunarii. Solicitantii de finantare pentru sectorul vegetal (sM 4.1) din zona ITI — Delta Dunarii au depus pe pagina de internet a AFIR 123 de cereri de finantare in valoare de aproximativ 50 de milioane de euro.
 
Fondurile alocate pentru acest tip de investitii care se adreseaza solicitantilor de finantari din zona ITI — Delta Dunarii au fost in valoare de 16,5 milioane de euro.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Solicitantii de fonduri pentru investitii in exploatatii agricole din zona montana au depus on-line 78 de cereri de finantare in valoare totala de 47,5 milioane de euro in conditiile in care pentru zona montana aferenta sM 4.1 au fost alocate 14 milioane de euro.
 
„Numarul mare de cereri de finantare pentru sectorul vegetal arata nevoia reala de investitii in tehnologizarea agriculturii in toate zonele tarii. Este evident ca fondurile disponibile sunt insuficiente pentru a acoperi tot necesarul de tehnica agricola din tara noastra, dar cu toate acestea reprezinta un ajutor considerabil pentru dezvoltarea si modernizarea agriculturii romanesti”, a precizat directorul general al AFIR, Adrian — Ionut Chesnoiu.
 
AFIR precizeaza ca depunerea proiectelor in cadrul sesiunii anuale s-a oprit inainte de termenul limita prevazut in anuntul de lansare, pentru ca valoarea publica totala a proiectelor depuse cu un punctaj estimat mai mare sau egal cu pragul de calitate a depasit 200% din alocare (excluzand valoarea publica totala a proiectelor retrase).
 
Sesiunea de depunere a proiectelor pentru investitii in exploatatii agricole prin sM 4.1 a fost lansata in data de 3 mai 2017. Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este de 31 iulie 2017 pentru componentele pentru care nu au fost solicitate intergral fondurile disponibile, respectiv sectorul ferme de familie si sectorul zootehnic.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016