Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Grupurile de Actiune Locala pot depune proiectele pentru finantari prin PNDR

grupurile-de-actiune-locala-pot-depune-proiectele-pentru-finantari-prin-pndr

Ministerul Agriculturii anunta deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru pregatirea si implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala, Componenta A, care se desfasoara in perioada 30 iulie - 28 decembrie 2018.


In perioada 30 iulie - 28 decembrie 2018 se va desfasura sesiunea de depunere a proiectelor din cadrul Componentei A - Asistenta tehnica pregatitoare pentru proiectele de cooperare ale GAL-urilor selectate din cadrul sub-masurii 19.3 - Pregatirea si implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala - Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, arata un comunicat al Ministerului Agriculturii.
 
Alocarea disponibila aferenta Componentei A - Asistenta tehnica pregatitoare din cadrul sub-masurii 19.3 este de 2,31 milioane de euro pentru aceasta sesiune.
 
Sprijinul privind asistenta tehnica pregatitoare pentru proiectele de cooperare poate fi acordat doar cu conditia ca Grupurile de Actiune Locala sa poata demonstra ca au in vedere implementarea unui proiect concret de cooperare, ceea ce presupune identificarea obiectivelor si a tipului de proiect.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Ghidul Solicitantului pentru accesarea Componentei A - Asistenta tehnica pregatitoare pentru proiectele de cooperare ale GAL-urilor selectate din cadrul sub-masurii 19.3 - Pregatirea si implementarea activitatilor de cooperare ale Grupurilor de Actiune Locala este publicat pe pagina de internet a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016