Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guvernul aloca 822 de milioane de lei pentru platile directe

guvernul-aloca-822-de-milioane-de-lei-pentru-platile-directe

Decontarea platilor se va face de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura prin virament in contul beneficiarilor pana la data de 30 noiembrie 2016.


In ultima sedinta de guvern a fost adoptata o Hotarare prin care se aloca temporar suma de 822 milioane lei pentru efectuarea platilor ce reprezinta prefinantarea cheltuielilor aferente schemelor de plati directe, a masurilor de informare si promovare pentru produsele agricole pe piata interna si in tarile terte, a celor de promovare a vinurilor, a masurilor de piata si interventie in agricultura.
 
Din aceste fonduri urmeaza sa fie finalizate platile catre beneficiarii schemelor de plaţi directe pentru Campania 2015 si vor fi asigurate fondurile pentru 2016 in ce priveşte masurile de informare şi promovare prezentate mai sus.
 
Decontarea platilor se va face de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura prin virament in contul beneficiarilor pana la data de 30 noiembrie 2016.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Aceasta masura are rolul de a stimula gradul de absorbtie a fondurilor alocate pentru agricultura aferente schemelor de plati directe finantate din Fondul European de Garantare Agricola.
 
Suma de 822 de milioane de lei se aloca temporar, pana la 31 decembrie 2016, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, din venituri din privatizare si va fi rambursata din sumele restituite cu aceasta destinatie de catre Uniunea Europeana.

Actul normativ se aliniaza legislatiei comunitare in domeniu si vine in sprijinul producatorilor agricoli romani care beneficiaza de aceste scheme de finantare.
 
Schemele de plati directe care se aplica incepand cu anul 2015, categoriile de beneficiari ai acestor scheme de plati, precum si conditiile generale de eligibilitate pentru acordarea platilor au fost stabilite in baza Ordonatei de Urgenta a Guvernului nr. 3/2015.
 
Conform Legii bugetului de stat pe anul 2016 nr. 339/2015, ajutorul financiar este alocat temporar din varsaminte din privatizare inregistrate in contul curent general al Trezoreriei Statului de catre Ministerul Finantelor Publice si vine in completarea unor sume alocate anterior, pentru asigurarea unui necesar de fonduri stabilit la suma de 7,6 miliarde de lei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.95 din 32 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016