Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In atentia beneficiarilor de plati pe suprafata. APIA a platit in aceste zile subventia pentru un numar de 335.000 de fermieri

in-atentia-beneficiarilor-de-plati-pe-suprafata-apia-a-platit-in-aceste-zile-subventia-pentru-un-numar-de-335000-de-fermieri

APIA demareaza in aceste zile efectuarea Platile Nationale Directe Complementare (PNDC) pe suprafata, care sunt finantate din bugetul national. Guvernul a alocat un fond de 106.5 milioane de lei pe anul 2011, pentru inceperea efectuarii platilor PNDC inca din acest an.


Avand in vedere ca la sfarsitul acestui an au fost efectuate si platile aferente schemelor de sprijin din Axa 2 (Zone Defavorizate, Agromediu) pentru platile PNDC au fost selectate dosarele dupa urmatoarele criterii:

- Ordonarea judetelor in ordinea crescatoare a procentajului de dosare cu plati pe Axa 2.
- Din judetele aflate pe primele locuri (cu cele mai putine plati pe Axa 2) au fost ordonate dosarele pentru plata PNDC in ordinea generarii listelor pentru autorizarea la plata, care a inceput in acelasi moment pentru toata tara.
- Conform acestei ordonari, au fost selectate la plata dosarele pana la epuizarea pachetului financiar mentionat.

Toate operatiile de ordonare si selectie au avut la baza doar aceste criterii si au fost efectuate prin intermediul Sistemului Informatic, fara interventie umana, printr-un proces verificabil.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Prin acest algoritm s-a urmarit o distributie cat mai uniforma a platilor (evitandu-se plati pentru Axa 2 si PNDC pentru acelasi dosar), cat si alegerea dosarelor pentru plata PNDC intr-un mod transparent si echitabil.

Potrivit APIA, in perioada 21–23.12.2011 au fost efectuate plati in cuantum de 298 milioane euro pentru un numar de 335 mii fermieri, pe masurile delegate din Programul National de Dezvoltare Rurala – PNDR – AXA II, aferente campaniei SAPS 2011, respectiv:

Masura 211 – Sprijin pentru zona montana defavorizata;
Masura 212 – Sprijin pentru zone defavorizate – altele decat zona montana;
Masura 214 – Plati de agro-mediu.

APIA mentioneaza ca pana in prezent a efectuat plati aferente campaniei SAPS 2011, in valoare totala de 729 milioane euro pentru un numar total de 1,071 milioane fermieri eligibili.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016