Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In sfarsit, s-a dat drumul platii avansurilor la subventiile pe suprafata

in-sfarsit-s-a-dat-drumul-platii-avansurilor-la-subventiile-pe-suprafata

In prima zi, peste 120.000 de femrieri au fost introdusi deja la plata, urmand ca pana joi, banii sa ajunga in conturile tuturor beneficiarilor care au depus cereri in acest sens.


Momentul asteptat de fermieri de aproape o luna si jumatate a venit in cele din urma la inceputul acestei saptamani, cand ministrul Agriculturii, Achim Irimescu a anuntat la jumatatea zilei de luni ca s-a inceput plata avasnsurilor la subventiile pe suprafata.
 
„Vestea buna este ca peste 120.000 de fermieri au fost introdusi deja la plata pentru avansul pe SAPS 2015. Este vorba de un avans de pana in 70%, in jur de 53 de euro pe hectar. Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura m-au asigurat ca in circa trei zile se pot plati toate avansurile, adica se pot transfera banii pentru mai mult de 700.000 de fermieri, dintr-un total de peste 900.000”, a declarat luni, 23  noiembrie seful MADR, adaugand ca in buget exista suma necesara platii integrale a acestor avansuri.
 
Suma totala pentru avansuri prevazuta in buget este de circa 1,6 miliarde de lei, adica in jur de 400 de milioane de euro, bani care se vor transfera catre fermieri. In aceste conditii, fermierii vor primi un avans de pana in 70%, respectiv 53,4198 euro pe hectar, din cuantumul stabilit pentru anul 2015 de 77,42 de euro. Banii vor fi plati in lei la cursul stabilit de Banca Centrala Europeana la 30 septembrie 2015 (4,4176 lei/euro), ceea ce inseamna aproximativ 235,9 lei/hectar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Campania de primire a cererilor unice de plata pentru anul 2015 a fost prima din noua Politica Agricola Comuna 2014 — 2020 si a adus schimbari majore impuse de legislatia comunitara pentru toate statele membre. Legislatia aplicabila a cuprins atat partea de activitate din sectorul vegetal, cat si din cel zootehnic, existand totodata reguli noi privind criteriile de eligibilitate. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016