Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Incepand din 2014, subventia pe suprafata va fi acordata diferentiat, in functie de dimensiunea fermei

incepand-din-2014-subventia-pe-suprafata-va-fi-acordata-diferentiat-in-functie-de-dimensiunea-fermei

Potrivit ministrului agriculturii, Daniel Constantin, subventia pe suprafata va fi acordata diferentiat, incepand de anul urmator. Vor exista mai multe categorii de subventii, in functie de suprafata pe care o lucreaza fiecare fermier.


"Din anul 2014 (...) vor fi mai multe categorii de plata pe suprafata. in primul rand categoria intre unu si cinci hectare, categoria intre cinci si 30 de hectare, categoria intre 30 si 60 de hectare si peste 60 de hectare. Sprijinul cel mai consistent pe suprafata va fi pentru cei care sunt intre cinci si 30 de hectare. De ce facem lucrul acesta? Cei care au pana la cinci hectare vor primi o plata mai mica pentru a-i determina sa se asocieze, pentru a-i determina sa lucreze in comun terenurile", a declarat pentru Agerpres ministrul agriculturii. 

Acesta a precizat ca noua abordare in domeniul acordarii subventiilor pe suprafata este benefica producatorilor agricoli in contextul in care 
Romania are probleme legate de faramitarea excesiva a terenurilor.

"Avem astazi in Romania peste un milion de fermieri care cer plata directa pe suprafata, an de an. Dintre acestia, undeva peste 800.000 de fermieri au intre un hectar si cinci hectare. Deci avem in continuare un numar foarte mare de fermieri care au exploatatii de subzistenta. Daca vrem sa facem agricultura performanta, cred ca trebuie sa venim cu masuri stimulatorii pentru fermieri, astfel incat sa-i determinam sa se asocieze", a completat Daniel Constantin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
El a adaugat ca au existat si propuneri mai radicale de rezolvare a problemei faramitarii suprafetelor agricole, dar adoptarea lor ar fi creat grave probleme sociale.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016