Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LAPAR: Noul PNDR are sanse minime sa fie lansat in luna martie

lapar-noul-pndr-are-sanse-minime-sa-fie-lansat-in-luna-martie

Este parerea exprimata de Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania.

In vara anului trecut, Romania se numara printre primele tari care trimiteau la Bruxelles forma oficiala a Programului National pentru Dezvoltare Rurala. La peste sase luni de la acel moment, tara noastra este inca pe lista de asteptare. 

Aceasta, in timp ce alti fermieri din alte tari ale UE si-au depus deja proiectele pentru accesarea de fonduri europene, iar la noi inca nu se cunoaste data dela care  se vor deschide masurile pe PNDR 2014-2020, fiind putin probabil ca acest moment sa mai aiba loc in februarie.
 
Laurentiu Baciu, presedinte al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, se arata neincrezator privind accesul fermierilor romani la noile fonduri UE in aceasta primavara. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
„Nu va asteptati sa se dea drumul noului PNDR in martie”, a spus Baciu, invitat in platoul unei emisiuni de agricultura
 
Presedintele LAPAR a afirmat ca pana in acest moment nu a fost elaborat un ghid al solicitantului de fonduri europene, necesar implementarii unui asemenea progam si ca multe dintre masurile din proiectul de PNDR sunt gresite, iar implementarea lor ar aduce doar probleme.
 
Baciu a povestit cum in Italia, o tara cu experienta in acest sector, au fost propuse 18 programe de acest fel, iar in Romania doar unul, si acela cu multe lipsuri. 
 
In opinia sa, ar fi trebuit sa fie un PNDR pentru Maramures si un altul pentru Dobrogea, astfel incat sa fie luate in consideratie elementele specific fiecarei regiuni, pentru a obtine profit.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016