Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua schema de sprijin pentru producatorii de fructe

o-noua-schema-de-sprijin-pentru-producatorii-de-fructe

MADR a initiat un proiect de ordin ministerial in acest sens, pe care l-a lansat in dezbatere publica, urmand sa devina aplicabil dupa promulgarea de catre presedinte si publicarea in Monitorul Oficial.


Producatorii de fructe vor putea beneficia in viitorul apropiat de o noua schema de sprijin financiar, conform unui proiect legislativ lansat sapatamana aceasta in dezbatere publica de catre Ministerul Agriculturii.
 
Este vorba de o masura de sprijin exceptional cu caracter temporar care se acorda, conform documentului legislativ, organizatiilor de producatori din sectorul fructelor, recunoscute in conformitate cu art. 154 din Regulamentul (UE) nr. 1.308/2013 al Parlamentului European si al Consiliului din 17 decembrie 2013 de instituire a unei organizari comune a pietelor produselor agricole si de abrogare a Regulamentelor (CEE) nr. 922/72, (CEE) nr. 234/79, (CE) nr. 1.037/2001 si (CE) nr. 1.234/2007 ale Consiliului, cu completarile ulterioare, precum si producatorilor care nu sunt membri ai acestor organizatii.
 
Scopul acestei masuri de sprijin este este retragerea de pe piata in vederea distribuirii gratuite, pentru o cantitate totala de 2.000 tone de fructe.
 
Schema de plata va fi aplicata pentru merele clasificate la codul NC 0808 10, perele clasificate la codul NC 0808 30, prunele clasificate la codul NC 0809 40 05, piersicile si nectarinele incadrate la codul NC 0809 30 si ciresele clasificate la codul NC 0809 29 00.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Pentru a beneficia de acest sprijin fermierii trebuie sa respecte normele prevazute in Regulamentul (UE) nr. 1308/2013 precum si pe cele emise in temeiul acestuia. Totodata, acestia trebuie sa tina o contabilitate a stocurilor separata in cazul operatiunilor respective, sa se supuna controalelor prevazute de dreptul Uniunii si sa prezinte documentele justificative privind destinatia finala a fiecarui produs in cauza, sub forma unui certificat de receptie sau a unui document echivalent care sa ateste faptul ca produsele retrase au fost preluate de o parte terta in vederea distribuirii lor gratuite, dupa caz.
 
Dup aprobarea ordinului si publicarea in Monitorul Oficial, cererile de plata se vor depune la centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, dupa finalizarea operatiunilor de catre fiecare solicitant, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la stoparea masurii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016