Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 150.000 de plati ale avansurilor efectuate de APIA in doua zile

peste-150000-de-plati-ale-avansurilor-efectuate-de-apia-in-doua-zile

Directorul agentiei de plati spune ca este vorba de un numar record, cele mai multe plati fiind efectuate in cursul zilei de marti.


Plata avansurilor catre fermieri decurge intr-un ritm alert, peste 150.000 de fermieri fiind inclusi la plata in decurs de doar doua zile. Astfel, daca luni, in prima zi, au fost efectuate 24.464 de plati, in cursul zilei de marti, la APIA s-a consemnat un adevarat record in acest sens.
 
Conform directorului general al agetiei, Adrian Pintea, in cursul acestei zile au fost autorizati la plata  120.689 de fermieri, iar suma totala transferata catre acestia a fost de 218,29 de milioane de euro.
 
Este de asteptat ca lucrurile sa decurga in acelasi ritm alert si in zilele urmatoare, in conditiile in care fondurile necesare sunt deja in conturile APIA, pentru a acoperi integral platile pentru cei 885.000 de fermieri admisi la plata avansurilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Astfel stand lucrurile, sunt mari sanse ca plata avansurilor sa fie finalizata mult mai devreme decat termenul limita, de 30 noiembrie, seful MADR spunand ca acest lucru se va intampla la finalul lui octombrie, astfel incat functionarii APIA sa aiba la dispozitie aproximativ o luna de zile pentru a pregati urmatoarea etapa, cea a platii diferentelor, care va incepe de la 1 decembrie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016