Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 3.400 de femieri din zonele defavorizate au solicitat subventii pentru vaci din rasa Baltata Romaneasca

peste-3400-de-femieri-din-zonele-defavorizate-au-solicitat-subventii-pentru-vaci-din-rasa-baltata-romaneasca

Numarul bovinelor pentru care s-a solicitat acest ajutor este de 21.929, cu mult mai mare decat in campania 2016, datorita faptului ca n marul minim de vaci de lapte pentru ca un fermier sa fie eligibil a fost redus la jumatate.


Reducerea numarului de animale pe care un fermier trebuia sa le detina pentru a obtine subventia pentru crescatorii de vaci de lapte din zone defavorizate a avut ca efect cresterea considerabila a numarului de cereri unice depusa in capamania 2017, fata de cea din anul anterior.
 
Astfel, daca anul trecut, numarul minim de vaci de lapte pe care trebuia sa le detina un producator era de 10 vaci, anul acesta numarul a fost redus la 5 animale, tocmai pentru ca multi fermieri nu au putut beneficia in campania anterioara de aceasta subventie.
 
Efectele acestei masuri s-au vazut in campania din acest an, pana la data limita de 15 mai, fiind depuse la APIA 3.419 cereri de la fermieri din zonele defavorizate, care detin vaci din rasa Baltata Romaneasca.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Numarul total de animale pentru care s-a solicitat sprijinul cuplat pentru vaci de lapte este anul acesta de 21.289, in timp ce numarul fermierilor inscrisi in Registrul genealogic pentru rasa Baltata Romaneasca a crescut la 10.824, iar numarul bovinelor de lapte din aceasta rasa la 149.602  de capete.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016