Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 430.000 de cereri unice pentru subventii depuse pana acum la sediile APIA

peste-430000-de-cereri-unice-pentru-subventii-depuse-pana-acum-la-sediile-apia

Pentru suprafete mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la centrele judetene APIA, iar in cazul in care se care solicita o suprafata mai mica sau egala cu 50 hectare de teren agricol, cererile se depun la centrele locale.


Ultimul anunt venit din partea APIA, referitor la situatia depunerii cererilor unice pentru campania de plati 2018, arata ca, pana la data de 13 aprilie, au fost depuse 430.551 de cereri, pentru o suprafaţa de 1.306.280,33 hectare.
 
In intervalul 1 martie – 15 mai 2018, fermierii pot depune la Centrele judeţene/locale APIA si al Centrul Municipiului Bucuresti, o singura Cerere Unica de Plata, chiar daca detin suprafete de teren in localitati sau judete diferite.
 
Pentru suprafate mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la centrele judetene APIA, iar in cazul in care se care solicita o suprafaţa mai mica sau egala cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la centrele locale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016