Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primii fermieri primesc zilele acestea avansurile din subventii

primii-fermieri-primesc-zilele-acestea-avansurile-din-subventii

Oficialii APIA estimeaza ca este vorba de aproximativ 315.000 de beneficiari eligibili, catre care va fi virata suma de 400.000 de euro.


Conform anuntului facut zilele trecute de APIA , precum si de ministrul Achim Irimescu, incepand de luni, 24 octombrie, banii din prima transa de plati pentru campania din 2016 urmeaza sa intre in conturile fermierilor, dupa ce agentia de plati a inceput saptamana trecuta procesul de procesare si autorizare a cererilor.
 
Astfel, saptamana aceasta va fi efectuata o prima transa de plati din avansurile pe subventii, suma de 400 de milioane de lei urmand sa ajunga in conturile a circa 315.000 de fermieri.
 
Suma reprezinta jumatate din valoarea totala a banilor care vor fi platiti ca avansuri, ceilalti beneficiari urmand sa primeasca platile saptamana viitoare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Avansul platit de APIA reprezinta 70 la suta din valoarea totala a subventiei, fiind pragul maxim admis de Uniunrea Europeana.
 
Pentru plata avansului pe suprafata, Ministerul Agriculturii a obtinut un imprumut de 1.434.268.000 de lei de la Ministerul Finantelor, din fondul pentru privatizare. Decizia transferarii sumei a fost aprobata de Guvern, in sedinta de 19 octombrie 2016.
 
Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial, a intrat in vigoare, astfel ca Agentia de Plati nu mai are nicio piedica pentru achitarea avansului pe suprafata in conturile fermierilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.12 din 197 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016