Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primii fermieri si-au primit subventiile. Ce plati urmeaza sa se efectueze in perioada urmatoare

primii-fermieri-si-au-primit-subventiile-ce-plati-urmeaza-sa-se-efectueze-in-perioada-urmatoare

Platile se efectueaza progresiv, incepand cu 8 aprilie 2016, pe masura ce dosarele fermierilor sunt procesate si validate pe tot fluxul de lucru din cadrul sistemului informatic, pentru fiecare schema de plata pentru care s-a facut solicitarea.


APIA a respectet termenul promis fermierilor pentru inceperea platii subventiilor, astfel ca vineri, 8 aprilie, primii bani au inceput sa intre in conturile fermierilor, sistemul informatic facand fata cu brio, spre deosebire de momentul platii avansurilor, cand au aparut probleme inca de la efectuarea primelor plati.
 
Autoritzarea platilor a inceput inca din data de 7 aprilie, ar vineri, 8 aprilie 2016, a inceput efectuarea platilor finale aferente cererilor unice de plata – Campania 2015.
 
Platile se efectueaza progresiv, incepand cu 8 aprilie, pe masura ce dosarele fermierilor sunt procesate si validate pe tot fluxul de lucru din cadrul sistemului informatic, pentru fiecare schema de plata pentru care s-a facut solicitarea.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Fiind vorba de o aplicatie mult mai elaborata fata de cea dupa care s-au efectuat platile in trecut, MADR apreciaza eforturile depuse de functionarii APIA si specialistii consortiului care a elaborat soft-ul de a respecta cu strictete termenele planificate si comunicate, astfel incat fondurile sa ajunga cat mai repede la fermieri, la beneficiari.
 
La data de 7 aprilie 2016 erau pregatite pentru plata 536.160 cereri unice in suma totala estimata de 300 milioane euro. Dintre acestea, o prima transa de 27.273 cereri, in suma totala de 13.687.915 euro, au  foist platite in cursul zilei de vineri.
 
 
Aceste prime plati au fost efectuate catre fermierii care au solicitat plata pentru schemele din sectorul vegetal, cei din sectorul zootehnic mai avand de asteptat pana pe data de 25 mai.
 
Pana la acest moment, schemele care se autorizeaza la plata sunt urmatoarele:
- Schema de plata unica pe suprafaĊ£a in cuantum de 79,73 euro/ha;
- Plata redistributiva: 
  • primul interval: 1 - 5 ha inclusiv in cuantum de 5,00 euro/ha;
  • al doilea interval peste 5 ha si pana la 30 ha inclusiv in cuantum de 51,07 euro/ha.
- Plata pentru tinerii fermieri in cuantum de 19,93 euro/ha;
- Plata pentru micii fermieri care au pana la 7 ha in cuantum de maxim 1250 euro;
- ANT 1 (Schema de ajutoare naĊ£ionale tranzitorii pentru culturi pe teren arabil, decuplata de productie) in cuantum de 19,19 euro/ha.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.92 din 593 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016