Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ProCredit acorda fermierilor linii de credit, pe baza subventiei pe suprafata

procredit-acorda-fermierilor-linii-de-credit-pe-baza-subventiei-pe-suprafata

ProCredit Bank anunta ca incepand cu luna septembrie acorda finantare beneficiarilor de subventii oferite prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) in cadrul schemei unice de plata pe suprafata (SAPS), in baza conventiei incheiate cu APIA.


"Linia de credit are maturitate maxima pana la data de 30 iunie 2012, data limita pentru incasarea ultimelor transe din subventiile APIA - SAPS de catre agricultori. Valoarea maxima care poate fi acordata de catre banca este de 80% din valoarea subventiei ce urmeaza a fi incasata de la APIA in baza schemei unice de plata", se arata intr-un comunicat.

ProCredit Bank accepta garantii flexibile pentru acordarea finantarii (cesiune de creanta pe sumele incasate de la APIA sau contract de garantie personala, in functie de suma acordata). In plus, solicitantii pot beneficia de garantia oferita de Fondul de Garantare a Creditului Rural, care poate acoperi pana la 80% din valoarea liniei de credit acordate.

Banca precizeaza ca de aceasta facilitate pot beneficia atat clientii actuali ai bancii, cat si clientii noi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC - membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016