Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seful APIA a dat asigurari ca subventiile vor fi platite integral pana la jumatatea lunii octombrie

seful-apia-a-dat-asigurari-ca-subventiile-vor-fi-platite-integral-pana-la-jumatatea-lunii-octombrie

La acest moment, platile au fost efectuate in cea mai mare parte, atat in sectorul vegetal cat si in cel zootehnic, iar pana la 15 octombrie toti fermierii vor avea banii in cont.


Directorul general al APIA a facut zilele acestea noi precizari privind stadiul platii subventiilor, dand din nou asigurari ca acestea vor fi platite integral pana la data de 15 octombrie, termenul limita care le-a fost comunicat fermierilor.
 
Adrian Pintea spune ca platile pe suprafata s-au efectuat in proportie de 97,5 la suta iar in sectorul zootehnic, acolo unde s-au inregistrat cele mai mari probleme, platile sunt aproximativ la acelasi nivel.
 
Astfel, directorul general al APIA a declarat , citat de Agrointel.ro ca „pe toate Ajutoarele Nationale Tranzitorii 7, 8 si 9 situatia este urmatoarea: ANT 7, cota de lapte suntem la 98,74 %, la ANT 8, bovine de carne suntem la 99,06 % iar la ANT 9 ovine si caprine suntem la 97, 55 %.  Aceste plati sunt achitate din bugetul national si dupa cum se stie ajung in conturile fermierilor la 3-4 zile dupa ce sunt autorizate la plata. As vrea sa aduc si o lamurire iar fermierii trebuie sa stie ca desi legal acesi bani, adica ANT-urile pe zootehnie si cele pe vegetal, pot fi achitati pana in luna decembrie, APIA nu o sa mearga pana la acest termen ci o sa finalizeze platile cat mai curand”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In ceea ce priveste sprijinul cuplat pentru zootehnie, Adrian Pintea a declarat aceleiasi surse ca „la ovine suntem la 97,05 %, la bivolite 99,19 % adica aici efectiv mai avem 14 cereri, pentru vaca de lapte avem 99,95 % iar la taurinele de carne suntem la 96,31 % adica de plata mai sunt 7 cereri. Deci putem spune ca suntem pe ultima suta de metri cu exceptia acelor dosare care sunt cu erori sau conturi invalide”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.81 din 62 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016