Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Subventia pe suprafata 2013: Cate cereri s-au depus pana in prezent

subventia-pe-suprafata-2013-cate-cereri-s-au-depus-pana-in-prezent

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 1 martie – 25 martie 2013, au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafata in anul 2013, un numar de 271.434 cereri de plata, pentru o suprafata de 1,3 milioane hectare.


Potrivit datelor APIA, dintre cei 271.434 de fermieri care au depus cereri de plata, 271.433 fermieri au completat declaratia de suprafata utilizând aplicatia IPA Online si doar un singur fermier a depus cerere in mod clasic.

APIA a lansat la data de 1 martie 2013 Campania de primire a cererilor de sprijin pentru schemele/masurile de sprijin pe suprafata pentru anul in curs.

Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafata fermierii trebuie sa depuna la Centrele APIA, in intervalul 1 martie - 15 mai 2013, o singura cerere de plata.

Pentru depunerea cererilor de plata incepand cu data de 16 mai se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intârziere. Dupa data de 10 iunie 2013 cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


APIA invita fermierii care nu au mai beneficiat de aceasta schema de sprijin sa depuna cerere la centrul judetean sau local la care sunt arondati, iar actualii fermieri beneficiari sa depuna cerere conform invitatiei primite / programarii afisate la centrele APIA.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016