Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Subventii animale 2013: Crescatorii de taurine din zone defavorizate primesc banii saptamana aceasta

subventii-animale-2013-crescatorii-de-taurine-din-zone-defavorizate-primesc-banii-saptamana-aceasta

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca in zilele imediat urmatoare vor fi platite subventiile catre producatorii de lapte si carne de vita din zonele defavorizate, pentru anul de cerere 2012. Vor fi platite subventii in cuantum de 26.233.160,00 euro.


Subventiile vor fi platite in lei, la cursul euro-leu stabilit de Banca Centrala Europeana la ultima cotatie a lunii septembrie, respectiv 4,5383 le

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit APIA, de aceste subventii beneficiaza un numar total de 78.691 crescatori de animale cu un efectiv inregistrat de 281.544 animale eligibile, respectiv 275.293 vaci de lapte, 3.235 bivolite de lapte si 3.016 taurine din rase de carne si metisii acestora.

Ce subventie primesc crescatorii de animale


Cuantumul ajutorului specific calculat pentru categoria vaci de lapte este de 93,42 euro, pentru categoria bivolite de lapte este de 187,5 euro, iar pentru categoria taurine din rase de carne si metisii acestora cuantumul este de 300 euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.17 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016