Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Termenul pentru depunerea cererilor unice expira intr-o saptamana

termenul-pentru-depunerea-cererilor-unice-expira-intr-o-saptamana

Fermierii isi mai pot depune doar pana la 31 mai cererile pentru subventii, urmand ca dupa aceasta data sa suporte penalizari de 1 la suta pe zi pentru fiecare zi lucratoare intarziata.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura reaminteste ca perioada de depunere fara penalizari a cererilor unice de plata in cadrul Campaniei 2016 va continua pana la data de 31 mai 2016.
 
Avind in vedere modificarea prevederilor regulamentare, precum si cele ale O.U.G. 3/2015, cererile unice de plata pot fi depuse fara penalizari de intarziere pana la data de 31 mai 2016.
 
Dupa aceasta data se pot depune cereri unice de plata cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucratoare. Solicitarile depuse dupa data de 27 iunie 2016 nu mai sunt admise, iar fermierului nu i se acorda niciun fel de plata sau de sprijin.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Termenul anterior stabilit pentru depunerea cererilor fara a risca penalitati era data de 16 ami, insa autoritatile au decis prelungirea acestuia pana la sfasitul lunii, in contextul in care reglementarile UEau permis acest lucru.
 
„Cel putin la momentul actual, din discutiile avute cu directorii de judete, plus unele discutii pe care si domnul ministru al Agriculturii le-a avut cu reprezentantii legali ai fermierilor, in principiu va fi un termen intermediar, undeva 10 zile in plus fata de 15 mai, respectiv 25 mai, cel mult 31 mai. Oricum, ritmul este destul de accelerat pe preluarea cererilor, pentru ca toti fermierii au avut in calcul faptul ca 16 mai este data limita si sunt programati de APIA peste tot la nivel national”, declaraq la jumatatea acestei luni seful APIA, florin Faur.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.74 din 19 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016