Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinerii fermieri pot primi finantari de pana la 50.000 de euro in cadrul PNDR

tinerii-fermieri-pot-primi-finantari-de-pana-la-50000-de-euro-in-cadrul-pndr

Submasura 6.1 - „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” - din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurala acorda, in 2017, 50.000 de euro nerambursabil, iar documentele de inscriere se pot depune pana la 31 iulie.


Scopul investitiilor sprijinite in cadrul acestei submasuri este de sprijinire a stabilirii pentru prima data a tinerilor fermieri ca sefi/conducatori unici ai unei exploatatii agricole.
 
Sprijinul nerambursabil, de maximum 50.000 de euro, va fi acordat sub forma de prima in doua tranşe, astfel: 75% din cuantumul sprijinului la primirea deciziei de finantare si 25% din cuantumul sprijinului in maximum trei ani de la primirea deciziei de finantare.
 
Obiectivele finantarii constau in:
- Cresterea numarului de tineri fermieri care incep pentru prima data o activitate agricola ca sefi/conducatori de exploataţie, fiind incurajati sa devina competitivi, sa se asocieze, sa participe la lanţurile alimentare integrate;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

- Imbunatatirea managementului, cresterea competitivitatii sectorului agricol si sprijinirea procesului de modernizare si conformitate cu cerintele pentru protectia mediului, igiena si bunastarea animalelor si siguranta la locul de munca;
- Crearea posibilitatii tinerilor fermieri rezidenti, cu un minim de cunostinte de baza, in vederea instalarii ca sefi/conducatori ai exploatatiei agricole;
- Incurajarea tinerilor si a familiilor de a se stabili in mediul rural, ceea ce va crea un efect pozitiv asupra economiei nationale in general.
 
Beneficiari pot fi tinerii fermieri in conformitate cu definitia prevazuta la art. 2 din Regulamentul (UE) nr. 1305/2013, care se instaleaza ca unic sef al exploatatiei agricole, dar si persoanele juridice in care un tanar fermier in sensul art. 2 din Regulamentul (UE) nr. 1305/2013 care se instaleaza impreuna cu alti tineri fermieri si care exercita un control efectiv pe termen lung in ceea ce priveste deciziile referitoare la gestionare, beneficii si riscuri financiare in cadrul exploatatiei respective.
 
Pentru cei care depun documentaţia de solicitare, pragurile de calitate sunt 55% in zonele non-montane si 45% in zonele montane.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016