Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Traian Basescu: Trebuie s? cerem in continuare subven?ionarea agriculturii, mai ales c? vorbim aceea?i limb? cu cea a comisarului european pentru agricultur?

traian-basescu-trebuie-s-cerem-in-continuare-subvenionarea-agriculturii-mai-ales-c-vorbim-aceeai-limb-cu-cea-a-comisarului-european-pentru-agricultur

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a participat joi, la Palatul Cotroceni, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane. Acesta a declarat ca Romania trebuie sa fie in continuare un sustinator activ al subventionarii agriculturii, in cadrul noii politici agricole eurpene.


In interiorul Uniunii Europene va trebui sa fim extrem de activi in ceea ce inseamna finalizarea definirii noii politici agricole comune. Aici suntem intr-un grup de state care sustin o politica agricola comuna solida, continuarea subventionarii agriculturii, a productiei si nu avem motive sa nu reusim cu atat mai mult cu cat putem vorbi chiar in limba noastra cu comisarul pentru agricultura. De asemenea, in ceea ce priveste obiectivele in interiorul Uniunii Europene trebuie sa tinem cont ca partea a doua a acestui an si prima parte a anului 2012 sunt decisive pentru prefigurarea bugetului 2014-2020 si nu va fi doar un efort tehnic, este si un efort diplomatic ca Romania cel putin sa-si mentina alocarile de pana acum pe programele de dezvoltare regionala, sa-si creasca resursele pe care le primeste de la Uniune pentru agricultura, a declarat Traian Basescu.

Noua Politica Agricola Comuna va propune un sistem al subventiilor agricole pe baze mai echitabile si durabile, reducerea la minim a masurilor de interventie pe piata si incurajarea agricultorilor ce acorda atentie protectiei mediului si utilizarii eficiente a resurselor naturale.

Totodata, se doreste plafonarea ajutoarelor acordate marilor exploatatii agricole, cu exceptia celor care genereaza un numar substantial de locuri de munca, si introducerea unui nivel minim al platilor pentru micii fermieri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016