Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultimele zile pentru depunerea cererilor de acordare a ajutoarelor de minimis pentru achizitia de juninici din rase specializate

ultimele-zile-pentru-depunerea-cererilor-de-acordare-a-ajutoarelor-de-minimis-pentru-achizitia-de-juninici-din-rase-specializate

Vineri, 11 noiembrie, expira termenul limita pana la care fermeirii pot depune aceste cereri la sediile judetene ale directiilor agricole.


Fermierii care doresc sa beneficize de ajutoare de minimis de la MADR pentru achizitionarea de juninci din rase specializate de taurine, juninci din specia bubaline sau tauri de reproductie din rase de carne, ar trebui sa se grabeasca sa depuna cererile in acest sens, in cazul in care nu au facut-o pana acum.
 
Vineri, 11 noiembrie, este ultima zi in care aceste cereri pot fi depuse la sediile directilor agricole judetene si cea a municipiului Bucuresti, iar ajutorul de minimis de care pot beneficia fermierii poate ajunge pana la 80.000 de lei.
 
Pe categorii, ajutoarele se platesc dupa cum urmeaza :
- maximum 5.000 lei/cap juninca din rasa de taurine de lapte;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

- maximum 6.000 lei/cap juninca din rasa de taurine de carne;
-maximum 4.500 lei/cap juninca din specia bubaline;
-maximum 8.000 lei/cap de taur de reproducţie din rase de carne.
 
In ceea ce priveste criteriile de eligibilitate, acestea impun minimum 3 capete si maximum 10 capete de vaci / beneficiar identificate si inregistrate in RNE, in vederea achizitionarii de juninci din rase de taurine de lapte sau carne, minimum un cap si maximum 10 capete bivolite pe beneficiar identificate si inregistrate in RNE, in vederea achizitionarii de juninci din specia bubaline si minimum 40 capete de vaci si/sau vitele si/sau juninci pe beneficiar, cu exceptia celor din localitatile din zona montana, prevazute in „Ghid-informativ-MMC-zone-eligibile.xlsx” pentru Programul National de Dezvoltare Rurala pentru perioada 2014 – 2020,  care trebuie sa detina minimum 10 capete de vaci si/sau vitele si/sau juninci pe beneficiar, pentru achizitionarea de tauri de reproductie din rase specializate de carne.
 
Beneficiarii se obliga prin angajament scris sa mentina in exploatatie animalele de reproductie din rase specializate achizitionate, pe o perioada de minimum 3 ani incepand cu data la care sprijinul financiar a fost acordat. De asemenea, se obliga prin angajament scris sa inscrie in Registrul Genealogic animalele de reproductie din rase specializate achizitionate.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.81 din 16 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016